NBA: Miamská cesta peklom v sezóne odštartuje v raji

NETKY.SK • 30 September 2013, 13:09 • 2 min
NBA: Miamská cesta peklom v sezóne odštartuje v raji

MIAMI - Prípravný kemp úradujúcich šampiónov basketbalovej NBA Miami Heat sa začne v utorok v stredisku The Atlantis Paradise Island Resort na Bahamách. Informuje o tom Miami Herald.

slovakia

left justify in out

V pondelok je ešte na Floride v tamojšej AmericanAirlines Arene na programe tradičný predsezónny mediálny deň tímu, po ňom partia okolo LeBrona Jamesa vyrazí na približne tri stovky kilometrov vzdialené súostrovie v Karibskom mori.

"Ďakujeme tamojšiemu ministerskému predsedovi Perrymu Christiemu a ministrovi turizmu Obiemu Wilchcombovi za ich pomoc," napísali Heat v stanovisku. Ešte pred odletom má vedenie klubu oficiálne potvrdiť predĺženie spolupráce so 42-ročným koučom Erikom Spoelstrom. Na jeho zverencov potom nečaká v dovolenkovom raji leňošenie, ale tréningy s loptou v hale. Klub má na aktuálnej súpiske 18 hráčov.

Miami boli od spojenia trojice Dwyane Wade, LeBron James, Chris Bosh v lete 2010 trikrát po sebe vo finále NBA, pričom len v prvom prípade ťahali za kratší koniec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies