NBA: Love po prezentácii v Clevelande: Prehovoril ma LeBron

NETKY.SK • 27 August 2014, 14:14 • 2 min
NBA: Love po prezentácii v Clevelande: Prehovoril ma LeBron

CLEVELAND - Tím zámorskej basketbalovej NBA Cleveland Cavaliers predstavil v utorok svoju zatiaľ poslednú posilu pred novou sezónou.

slovakia

left justify in out

Pred novinárov sa postavil štvrtý najlepší strelec uplynulej sezóny profiligy Kevin Love, ktorý do tímu z Ohia prestúpil z tímu Minnesota Timberwolves.
     

V Clevelande sa stretne so svojím spoluhráčom z americkej reprezentácie LeBronom Jamesom, s ktorým na OH 2012 v Londýne získali zlaté medaily. James sa po štyroch rokoch v Miami vrátil počas leta späť do rodného Ohia, kde predtým pôsobil v rokoch 2003 - 2010. A krátko po opätovnom podpise zmluvy s Cavaliers zatelefonoval svojmu kamarátovi. "Bolo to začiatkom júla, volal mi LeBron a spýtal sa ma, či chcem s ním hrať za Cleveland. Moja odpovedná bola kladná a som rád, že sa to napokon podarilo a že sa kluby dohodli," povedal na mediálnej prezentácii Love, ktorý bude v novom tíme obliekať dres s číslom 0.
     

Dvadsaťpäťročný elitný krídelník má za sebou najlepšiu sezónu v kariére, keď v 77 dueloch dosiahol v priemere 26,1 bodu a 12,5 doskoku na zápas. "V podobných výkonoch chcem pokračovať aj v drese Cavaliers. Som tu, aby som pomohol tímu k zisku titulu. Možno sa tak nestane v budúcej sezóne, ale verím, že to nebude dlho trvať a fanúšikov tu v Clevelande potešíme," dodal Love.
     

Cleveland sa jeho angažovaním okamžite zaradil medzi hlavných favoritov na zisk majstrovského titulu. Okrem najlepšieho hráča súčasnosti Jamesa oblieka dres Cavaliers aj elitný rozohrávač Kyrie Irving, trojkový špecialista Dion Waiters či brazílsky center Anderson Varejao.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies