NBA: Kevin Durant sa po zranení vracia na palubovku

NETKY.SK • 28 Marec 2018, 15:53 • 2 min
NBA: Kevin Durant sa po zranení vracia na palubovku

OAKLAND - Hviezda basketbalového klubu v NBA Golden State Kevin Durant je blízko k návratu na palubovky. Dvadsaťdeväťročný hráč chýbal Warriors od 11. marca, keď si zranil rebrá, vyšetrenia objavili čiastočnú zlomeninu.

slovakia

left justify in out

Durant však pre ESPN prezradil, že je v poriadku a nastúpi už vo štvrtkovom domácom zápase proti Milwaukee. Podľa trénera GS Steva Kerra chcel Durant hrať už v utorok proti Indiane, no tréneri mu dopriali čas navyše na zotavenie.

 

"Chceli sme byť obozretní. Ak sa Kevin cítil v poriadku, pre istotu sme mu dopriali dva dni extra, aby sme si boli istí, že jeho štart bude bezpečný. Predsa nás čaká play-off," povedal Kerr. Durant vynechal dosiaľ šesť zápasov, úradujúci šampión v nich trikrát zvíťazil.

Golden State sa musí potýkať aj so zranením ďalšej opory - Stephena Curryho. Ten si poškodil mediálny kolaterálny väz a pravdepodobne vynechá minimálne prvé kolo play-off.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies