NBA: Generálny manažér Toronta s pokutou 25-tisíc dolárov za vulgárnu nadávku

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 12:47 • 2 min
NBA: Generálny manažér Toronta s pokutou 25-tisíc dolárov za vulgárnu nadávku

TORONTO - Vedenie zámorskej basketbalovej NBA potrestalo generálneho manažéra Masaia Ujiriho z Toronta Raptors finančnou pokutou 25.000 dolárov.

slovakia

left justify in out

Dôvodom bola vulgárna nadávka, ktorou Ujiri počastoval klub Brooklyn Nets. Práve zverenci trénera Jasona Kidda sú súpermi "jašterov" v zápasoch 1. kola play off.
     

V Toronte zavládla po postupe klubu do nadstavbovej časti súťaže basketbalová horúčka. Okrem vypredanej haly Air Canada Centre sledovali prvý duel série v sobotu tisíce fanúšikov na veľkoplošných obrazovkách po celom meste. Tesne pred zápasom prišiel priaznivcov pozdraviť aj generálny manažér Ujiri, ktorý pred početným davom počastoval Brooklyn šťavnatou nadávkou. Tú však zachytili kamery a prostredníctvom internetu a sociálnych sietí sa zo záznamu jeho slov stal menší škandál.
     

Ujiri sa dodatočne za emotívne vyhlásenie ospravedlnil, ale to funkcionárov profiligy neobmäkčilo. Raptors nezvládli prvý zápas a v sobotu prehrali s Nets 87:94. Druhý duel je na programe v noci na utorok, potom sa séria sťahuje na ďalšie dve stretnutia do Brooklynu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies