Götze sa oficiálne vrátil do Dortmundu, podpíše štvorročný kontrakt

NETKY.SK • 21 Júl 2016, 12:24 • 2 min
Götze sa oficiálne vrátil do Dortmundu, podpíše štvorročný kontrakt

MNÍCHOV - Nemecký futbalista Mario Götze sa vrátil do Borussie Dortmund, s ktorou po podstúpení zdravotnej prehliadky podpíše kontrakt do roku 2020. Prestup z Bayernu Mníchov vo štvrtok oficiálne potvrdilo vedenie Borussie. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Nemecké médiá už skôr vo štvrtok informovali, že Götzeho prestup je prakticky sfinalizovaný. Majster sveta z roku 2014 sa tak po troch rokoch v Bayerne Mníchov vrátil do klubu, v ktorom predtým pôsobil štyri roky. Detaily transferu neboli zverejnené, podľa nemeckých médií sa však čiastka za Götzeho návrat pohybuje vo výške 22 miliónov eur. Dvadsaťštyriročný stredopoliar pritom odišiel v roku 2013 z Dortmundu do Bayernu za 37 miliónov.

 

V priebehu štvrtka by mal 56-násobný nemecký reprezentant absolvovať zdravotné testy a po nich podpísať štvorročný kontrakt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies