Návrat v nedohľadne, Haraslín má roztrhnutý väz a poškodený meniskus

NETKY.SK • 8 August 2017, 14:26 • 2 min
Návrat v nedohľadne, Haraslín má roztrhnutý väz a poškodený meniskus

Gdansk - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Lukáš Haraslín si v zápase poľskej ligy roztrhol krížny kolenný väz i poškodil meniskus a v tomto roku si už nezahrá. Slovenský útočník v službách Lechie Gdansk sa zranil v 2. kole Extraklasy proti Cracovii Krakov.

slovakia

left justify in out

"Po operácií sa postupne dávam dokopy. Zatiaľ všetko ide tak ako má. Asi mesiac zostanem v Lodži, denne cvičím v priemere asi päť hodín. Závisí to od stavu kolena. Momentálne ho už mám bez opuchu, čo je dobré znamenie. O pár týždňov už budem chodiť na rehabilitáciu do nášho klubového centra," zveril sa Haraslín. 

 

O jeho dobrú náladu sa v týchto dňoch starajú priateľka so sestrou. "Na môj zdravotný stav sa pýtal aj tréner reprezentácie do 21 rokov pán Pavel Hapal. Zápasy Lechie Gdansk sledujem v televízií. Zatiaľ sa nám veľmi nedarí, no treba si uvedomovať, že oproti jarnej časti sa základná jedenástka výrazne zmenila," dodal Haraslín, ktorý verí, že bude pripravený na začiatok zimnej prípravy.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies