Našli telo novorodenca bez známok života

NETKY.SK • 28 Január 2018, 08:15 • 2 min
Našli telo novorodenca bez známok života

BRATISLAVA - Včera krátko pred 13:00 hod polícia prijala oznámenie o náleze novorodenca bez známok života v Mestskej časti Bratislava – Nové Mesto.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, na miesto sa ihneď dostavila hliadka Policajného zboru, ktorá nález potvrdila. Nevládne telo novorodenca bez známok života bolo nájdené v jednom z kontajnerov na Hálkovej ulici.

 

Policajti miesto nálezu zabezpečili. Pre zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva.


Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci zločinu vraždy novonarodeného dieťaťa matkou. Ďalšie okolnosti k prípadu sú v súčasnosti predmetom intenzívneho vyšetrovania.

V tejto súvislosti zároveň polícia vyzýva verejnosť k spolupráci. Akékoľvek informácie ktoré by mohli napomôcť k objasneniu tohto skutku bezodkladne oznámte na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne, na ktoromkoľvek policajnom oddelení.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies