Našli havarované lietadlo, nik zo 14 osôb na palube neprežil

NETKY.SK • 16 Október 2013, 20:30 • 2 min
Našli havarované lietadlo, nik zo 14 osôb na palube neprežil

LA PAZ - Mexickí záchranári objavili v stredu trosky lietadla, ktoré zmizlo na území severozápadného štátu Baja California Sur v čase, ako rovnakú oblasť zasiahla tropická búrka Octave. Žiadna zo 14 osôb na palube nehodu neprežila.

slovakia

left justify in out

"Našli sme stroj Cessna Caravan s 13 pasažiermi a pilotom. Nikto, bohužiaľ, neprežil," informoval mexický minister dopravy Gerardo Ruiz Esparza. Havarovaný stroj našli v pohorí Sierra de La Giganta asi 25 kilometrov od letiska Loreto, z ktorého ešte v pondelok odštartoval. Turbovrtuľový stroj typu Cessna 208B zmizol po vzlietnutí z turistického strediska Loreto do blízkeho mesta Ciudad Constitución. Na palube sa nachádzal pilot a 13 cestujúci pochádzajúci z Mexika. Prehľadávanie oblasti museli niekoľkokrát prerušiť pre silný dážď sprevádzajúci búrku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies