VIDEO Najrýchlejšie zranenie v histórii? Čílsky futbalista sa zranil po príchode z lavičky

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 19:29 • 2 min
VIDEO Najrýchlejšie zranenie v histórii? Čílsky futbalista sa zranil po príchode z lavičky

QUILLOTA – Futbalista Marco Medel nastúpil do zápasu Santiaga Wanderers z lavičky ako striedajúci hráč v nádeji, že pomôže svojmu tímu zvíťaziť. Nestihol však ani kopnúť do lopty a už bol opäť striedaný.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný stredopoliar síce nestihol ovplyvniť výsledok svojho tímu, ale napriek tomu sa zapísal do histórie. Pre divákov to síce vyzeralo komicky, ale Medelovi určite nebolo do smiechu.

 

Tréner domácich Wanderers Emiliano Astorga poslal Medela na ihrisko v 55.minúte za stavu 0-0, ale zároveň ho musel opäť stiahnuť. Dôvod bol naozaj bizarný – zranenie.

Medel vybehol na trávnik ľahkým poklusom, avšak po pár sekundách zastavil a obzrel sa späť smerom na trénera. Chvíľu ešte kráčal po ihrisku, ale na tvári sa mu zjavila grimasa a ľahol si na trávnik.

Doslova po pár sekundách ho museli z ihriska zobrať na nosidlách a tréner musel opäť striedať. Keby sa to stalo v nadstavenom čase zápasu, tak by to bola celkom slušná taktika naťahovania času.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies