Nahnevaný Berahino už nechce hrať za West Bromwich Albion

NETKY.SK • 2 September 2015, 12:05 • 2 min
Nahnevaný Berahino už nechce hrať za West Bromwich Albion

LONDÝN - Útočník Saido Berahino odmieta naďalej hrať za anglický futbalový klub West Bromwich Albion. Reagoval tak na stroskotanie jeho prestupu do Tottenhamu Hotspur, ktorý mal o mladého anglického reprezentanta eminentný záujem.

slovakia

left justify in out

Berahina nahnevalo, že do utorňajšej transferovej uzávierky sa mu nepodarilo zmeniť dres napriek tomu, že Tottenham dal West Bromwichu postupne až štyri ponuky na jeho prestup. Na sociálnej sieti Twitter preto vyhlásil, že si už dres WBA pod vedením súčasného šéfa klubu Jeremyho Peacea neoblečie.

 

"Žiaľ, nemôžem presne prezradiť ako sa klub ku mne správa, ale oficiálne môžem vyhlásiť, že pod Jeremym Peaceom už nikdy hrať nebudem," napísal 22-ročný Berahino, ktorý reprezentoval Anglicko v mládežníckych kategóriách a v novembri minulého roka dostal aj premiérovú pozvánku do A-tímu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies