Nahá zlodejka áut potrápila policajtov v Utahu

NETKY.SK • 23 Jún 2010, 15:53 • 2 min
Nahá zlodejka áut potrápila policajtov v Utahu

Nahá zlodejka áut potrápila policajtov v Utahu - Krimi       Policajtov v americkom štáte Utah potrápila nahá žena, ktorá ukradla dve autá a vyvolala naháňačku na predmestí Salt Lake City. ena v Evinom rúchu vyskočila z vlastného auta a zmocnila sa cudzie

slovakia

left justify in out

      Policajtov v americkom štáte Utah potrápila nahá žena, ktorá ukradla dve autá a vyvolala naháňačku na predmestí Salt Lake City.
      Žena v Evinom rúchu vyskočila z vlastného auta a zmocnila sa cudzieho vozidla, s ktorým zakrátko havarovala. Potom sa ukryla v kríkoch, kde ju spozoroval policajt a pre každý prípad si privolal na pomoc kolegu.  
      Nahá zlodejka sa však obom policajtom vyšmykla, naskočila do ich služobného auta, s ktorým prerazila bránu a unikla. Prenasledovanie sa skončilo, keď vodička nezvládla ostrú zákrutu a skončila so zdemolovaným vozidlom mimo cesty. Hliadka ju dostala pod kontrolu prostredníctvom paralyzéra, keď sa pokúšala preliezť plot.
      "To auto úplne zničila. Možno sa bude dať použiť ešte puklica," komentoval jeden z policajtov.
      Excentrická tridsiatnička sa v súčasnosti podrobuje psychologickým testom, keďže vyšetrovatelia majú podozrenie na duševnú poruchu. Lekári sa nedomnievajú, že mohla byť pod vplyvom alkoholu alebo drog.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies