Nadal a Djokovič si zahrajú na charitatívnej exhibícii na Santiago Bernabeu

NETKY.SK • 10 Apríl 2012, 21:20 • 2 min
Nadal a Djokovič si zahrajú na charitatívnej exhibícii na Santiago Bernabeu

Nadal a Djokovič si zahrajú na charitatívnej exhibícii na Santiago Bernabeu - Tenis MADRID - Novak Djokovič a Rafael Nadal sa pokúsia o rekordnú účasť na tenisovom zápase, keď v júli nastúpia na proti sebe v exhibícii na štadióne Realu Madrid, Santiago Be

slovakia

left justify in out

imgMADRID - Novak Djokovič a Rafael Nadal sa pokúsia o rekordnú účasť na tenisovom zápase, keď v júli nastúpia na proti sebe v exhibícii na štadióne Realu Madrid, Santiago Bernabeu.

"Cieľom tejto exhibície je stanoviť divácky rekord pre tenisový zápas, presahujúci 80.000 divákov" vyhlásil Real na svojich internetových stránkach.
Charitatívnu akciu, ktorá je na programe 14. júla, organizuje Nadácia Realmadrid a Nadácia Rafaela Nadala, ktorej výťažok poputuje na projekty po celom svete.

Španiel Nadal je známy ako fanúšik Realu (okrem Malorky, ktorá je jeho rodiskom), zatiaľ čo Srb Djokovič bol čestným hosťom v klube, a raz mal na sebe dres Realu, keď išiel na tenisový zápas na turnaji Masters v Madride.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies