Na zimnej edícii Uprisingu vystúpia aj The Skints

NETKY.SK • 31 Október 2016, 09:02 • 2 min
Na zimnej edícii Uprisingu vystúpia aj The Skints

BRATISLAVA - Na siedmom ročníku festivalu Uprising Winter Edition, ktorý sa uskutoční 3. decembra v bratislavskom Ateliéri Babylon, sa predstaví aj anglická kapela The Skints.

slovakia

left justify in out

Pre štvorčlennú formáciu z Londýna pôjde už o druhý tohtoročný koncert v Bratislave, keďže v auguste vystúpili aj na Uprising Reggae Festivale na Zlatých pieskoch. Na zimnej edícii Uprisingu vystúpi okrem The Skints tiež francúzska skupina Dub Inc, ktorej účasť potvrdili organizátori už skôr.

 

 

Formácia The Skints vznikla v roku 2007 a jej členmi sú Jamie Kyriakides (spev, bicie), Joshua Waters Rudge (spev, gitara), Jonathan Doyle (basgitara) a Marcia Richards (spev, klávesy, saxofón, flauta), ktorí vo svojej tvorbe kombinujú reggae, ska, dub a punk. Debutovali v roku 2008 eponymnou EP nahrávkou, pričom o rok neskôr vydali album Live.Breathe.Build.Believe. Nasledovali štúdiovky Part & Parcel (2012) a FM (2015). Okrem toho majú na konte aj ďalšie EP s názvom Short Change (2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies