Na zámku Schloss Hof bude znieť opäť klasika

NETKY.SK • 5 Október 2023, 13:30 • 2 min
Na zámku Schloss Hof bude znieť opäť klasika

Už v sobotu 7. októbra môžete zažiť príjemné romantické popoludnie v noblesnom zámockom prostredí za sprievodu vážnej hudby.

slovakia

left justify in out

Nezabudnuteľný zážitok sľubujú hudobníci z rakúskej Filharmónie Marchfeld, ktorí už niekoľko rokov usporadúvajú komorné koncerty na viacerých zámkoch. Tento víkend opäť zavítajú na neďaleký Schloss Hof, obľúbenú výletnú destináciu Bratislavčanov, ktorí to sem majú doslova na skok.

Filharmónia Marchfeld často koncertuje aj v ďalekom Japonsku či v Číne, popularitu si získala u slovenských a českých poslucháčov najmä vďaka podujatiam, na ktorých spája vznešenosť klasickej hudby s noblesnými zámockými priestormi.

Na Schloss Hofe, kde súbor pravidelne prezentuje hudobné diela od baroka až po modernu, tentoraz zaznejú v ich podaní skladby od J. Haydna, J. Straussa, A. Dvořáka, P. I. Čajkovského či H. Villa-Lobosa. Koncert, na ktorom sa predstaví osem čelistov Viedenskej filharmónie, sa začína o 15.00 v slávnostnej sále zámku.

Vstupenky je možné zakúpiť si v rámci koncertnej permanentky (5 koncertov za 160 eur), alebo jednotlivo. VIac informácií nájdete na schlosshof.at.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies