Na Uprising Reggae Festivale po tretí raz vystúpi Solo Banton

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 13:02 • 2 min
Na Uprising Reggae Festivale po tretí raz vystúpi Solo Banton

BRATISLAVA - Na ôsmom ročníku Uprising Reggae Festivalu sa predstaví aj britský spevák Solo Banton, pre ktorého to bude už tretia účasť na tomto podujatí.

slovakia

left justify in out

Na Uprisingu vystúpil už aj v rokoch 2009 a 2012. Solo Banton začínal ako producent a selektor vo svojom Classic Wonder Sounde, no neskôr sa rozhodol vydať na spevácku dráhu. Debutoval v roku 2010 albumom Walk Like Rasta, po ktorom vydal ešte štúdiovku Higher Levels (2012). Medzi jeho najznámejšie skladby patria Music Addict, Talk To Me, No, Walk Like Rasta, Bun Babylon Coke, Reggae Recipe alebo Make You Groove.

 

Headlinermi tohtoročného Uprisingu, ktorý sa uskutoční 21. a 22. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch, budú Bunny Wailer z Jamajky a americký spevák a rapper Matisyahu. Okrem nich sú potvrdenými interpretmi aj Chuck Fenda, Jah Sun, Shy FX, Beardyman, Dope D.O.D., Brother Culture a Cookie The Herbalist. Vstupenky na podujatie stoja 35 eur a sú v predaji v sieti Ticketportal a na webstránke www.uprising.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies