Na trhovisku v Moskve zadržali vyše 600 ľudí vrátane množstva cudzincov

NETKY.SK • 19 November 2013, 11:01 • 2 min
Na trhovisku v Moskve zadržali vyše 600 ľudí vrátane množstva cudzincov

MOSKVA - Ruská polícia zadržala dnes vyše 600 ľudí na jednom z moskovských trhovísk s cieľom preveriť osoby podozrivé z trestnej činnosti. Informovala o tom agentúra RIA Novosti.

slovakia

left justify in out

Mestská polícia obkľúčila rozsiahly areál trhoviska Sadovod v južnej časti ruskej metropoly, pričom zadržala mnohých cudzincov - najmä z bývalých republík Sovietskeho zväzu.

Hovorca polície uviedol, že zadržaným vezmú odtlačky prstov a overia si tak, či sú medzi nimi aj osoby nachádzajúce sa v krajine nelegálne alebo sú podozrivé z inej trestnej činnosti.

Agentúra RIA Novosti napísala, že moskovská polícia v uplynulých mesiacoch vykonala množstvo razzí na trhoviskách vrátane Sadovodu. Na trhoviskách pracuje mnoho migrantov z bývalých sovietskych republík. Moskovské úrady razie onhajujú tvrdením, že sa snažia vykoreniť zločin v ruskej metropole.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies