Na TdF aj belgický tím Wanty-Groupe Gobert

NETKY.SK • 27 Január 2017, 11:09 • 2 min
Na TdF aj belgický tím Wanty-Groupe Gobert

PARÍŽ - Organizátor cyklistickej Tour de France, spoločnosť ASO, udelila voľné karty na tento ročník francúzskym tímom Cofidis, Fortuneo-Vital Concept, Direct Énergie a belgickému družstvu Wanty-Groupe Gobert.

slovakia

left justify in out

Dokopy bude na "starej dáme" štartovať 22 zoskupení, k spomenutým štyrom pribudne ešte zvyšných 18 s najvyššou licenciou World Tour. Medzi nimi sú aj tímy popredných slovenských cyklistov Bora-Hansgrohe (Peter Sagan, Juraj Sagan, Michael Kolář, Erik Baška) a Quick-Step Floors (Martin Velits). Tohtoročná Tour de France odštartuje 1. júla v nemeckom Düsseldorfe, finiš je naplánovaný na 23. júl na Elyzejských poliach v Paríži. Zatiaľ čo Brit Christopher Froome (Sky) sa bude pokúšať o štvrtý triumf v celkovej klasifikácii, Petra Sagana čaká boj o šieste víťazstvo v bodovacej súťaži po sebe. Informoval portál Cyclingnews.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies