Na Pohodu príde aj DJ A-Trak

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 16:10 • 2 min
Na Pohodu príde aj DJ A-Trak

BRATISLAVA - Na 19. ročníku multižánrového festivalu Bažant Pohoda vystúpi aj kanadský dídžej A-Trak. Podujatie sa bude konať od 9. do 11. júla na letisku v Trenčíne.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný hudobník, vlastným menom Alain Macklovitch, vyhral ako prvý tri dídžejské tituly DMC, ITF a Vestax. V roku 1997 ako 15-ročný uspel v DMC World DJ Championship a stal sa tak najmladším víťazom a zároveň prvým Kanaďanom, ktorému sa to podarilo. Za spolupracovníka si ho vybral Kanye West, od roku 2009 je členom dua Duck Sauce, v ktorom pôsobí aj Armand Van Helden. Vlani vydali debutový album Quack s hitovým singlom Barbra Streisand, ktorý nominovali aj na prestížnu cenu Grammy. Vystupoval aj s Travisom Barkerom z kapely Blink-182 a na konte má množstvo ďalších nahrávok. Pomáhal tiež zakladať newyorské vydavateľstvo Fool's Gold Records. 

 

Účasť na Pohode už skôr potvrdili aj Björk, Die Antwoord, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Einstürzende Neubauten, Roni Size Reprazent, Kaytranada, Young Fathers, Eagles of Death Metal, Tom Vek, Tiken Jah Fakoly, Ibeyi, Les Ambassadeurs, Of Montreal, Turbowolf, Heymoonshaker, Omar Souleyman, Too Many Zooz, Dyse, Hybrid Minds, Fat White Family, Fufanu, Kuenta i Tambu, Off!, Mourn, Monikino Kino, Erotic Market, Bo Ningen, Pearls Negras, Vlasta Popić a Repetitor. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies