Na novom albume Garyho Barlowa bude hosťovať Elton John

NETKY.SK • 5 Október 2013, 13:25 • 2 min
Na novom albume Garyho Barlowa bude hosťovať Elton John

BRATISLAVA - Skladba Face To Face bude súčasťou nahrávky Since I Saw You Last, ktorá vyjde 25. novembra.

slovakia

left justify in out

Britský spevák Gary Barlow prezradil, že na jeho pripravovanej tretej sólovej štúdiovke Since I Saw You Last, ktorá vyjde 25. novembra, sa bude nachádzať aj duet s Eltonom Johnom. Ich spoločná skladba sa bude volať Face To Face. Prvým singlom z albumu zas bude pieseň Let Me Go, ktorú 42-ročný formácie Take That predstaví na budúci mesiac. Spevák to prezradil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnil aj obal nahrávky. Na budúci rok v apríli potom Barlow novinku predstaví na turné po Veľkej Británii.


Gary Barlow sa preslávil ako líder spomínanej skupiny Take That, pričom zložil väčšinu jej najväčších hitov. Spolu s Howardom Donaldom, Jasonom Orangeom, Markom Owenom a Robbiem Williamsom vydal v 90. rokoch minulého storočia úspešné albumy Take That and Party (1992), Everything Changes (1993) a Nobody Else (1995). Po odchode Williamsa sa skupina odmlčala, Barlow sa venoval sólovej dráhe a vydal nahrávky Open Road (1997) a Twelve Months, Eleven Days (1999). Take That sa bez Williamsa vrátili na scénu v roku 2006 s úspešným albumom Beautiful World, po ktorom nasledoval The Circus (2008). V roku 2010 sa k štvorici opäť pridal pôvodný piaty člen a spoločne nahrali štúdiovku Progress (2010). Barlow sa vo Veľkej Británii tiež stal obľúbeným porotcom a mentorom v šou The X Factor. V roku 2012 dostal od kráľovnej Alžbety II. Rad britského impéria OBE a vlani tiež organizoval koncert pri príležitosti jej diamantového jubilea, teda 60 rokov na tróne. Pri tejto príležitosti mu vyšlo aj EP s názvom Sing, ktoré obsahuje napríklad piesne God Save The Queen, Amazing Grace či prerábku hitu od The Beatles s názvom Here Comes The Sun. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies