Cez Slovensko sa bude presúvať vojenská technika spojeneckých ozbrojených síl

NETKY.SK • 16 Apríl 2021, 11:32 • 2 min
Cez Slovensko sa bude presúvať vojenská technika  spojeneckých ozbrojených síl

Ministerstvo obrany upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 19. do 25. apríla 2021 je cez územie SR plánovaných jedenásť cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl.

slovakia

left justify in out

Rezort obrany podotýka, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky. Informuje o tom hovorkyňa Ministerstva obrany Martina Kakaščíková.


V tomto období sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR na trasách Michalovce – Dubnica nad Váhom a späť, Alekšince – Lešť, Nitra – Lešť, Viničné – Lešť, Martin – Prešov, Prešov – Trebišov a späť, Nitra – Zemianske Kostoľany, Rožňava – Prešov a späť, Zemianske Kostoľany – Martin a späť, Poprad – Ruskov, Zemianske Kostoľany – Lešť, Prešov – Zemianske Kostoľany a späť, ako aj železničné presuny na trasách Zlatovce – Trebišov, Martin – Trebišov a Zemianske Kostoľany - Prešov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies