Na Margite-Ilone sa stretnú milovníci silných motoriek

NETKY.SK • 18 Apríl 2012, 11:19 • 2 min
Na Margite-Ilone sa stretnú milovníci silných motoriek

Na Margite-Ilone sa stretnú milovníci silných motoriek - Kultúra Milovníci silných motoriek sa v máji opäť stretnú v rekreačnom stredisku Margita-Ilona pre Leviciach. Piaty ročník Riders party sa uskutoční od 11.

slovakia

left justify in out

img

Milovníci silných motoriek sa v máji opäť stretnú v rekreačnom stredisku Margita-Ilona pre Leviciach. Piaty ročník Riders party sa uskutoční od 11. do 13. mája. Cieľom akcie je poskytnúť priestor na stretnutie a zábavu všetkým ľuďom so vzťahom k motorkám, uviedla Alžbeta Sivá z organizačného štábu podujatia. Riders party patrí k piatim najväčším motorkárskym zrazom na Slovensku.  
      Podujatie odštartuje spanilá jazda motocyklov Levicami v piatok 11. mája. Zastaví sa na parkovisku pred hotelom Atóm, kde sa uskutoční program pre verejnosť. Večer zakončia koncerty Aleša Brichtu a punkovej kapely Konflikt na Margite-Ilone. V sobotu 12. mája bude hlavnou akciou športové podujatie Šprint motocyklov na tlmačskej ceste, ktorý je zaradený do slovenského pohára. Záštitu nad ním prebrala Slovenská motocyklová federácia. Program vyvrcholí vystúpeniami hudobných skupín na čele s headlinerom sobotňajšieho programu, formáciou Hex. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies