Na Dunaji sa zrazili dve lode, jedna sa potápa

NETKY.SK • 13 Apríl 2011, 07:02 • 2 min
Na Dunaji sa zrazili dve lode, jedna sa potápa

Na Dunaji sa zrazili dve lode, jedna sa potápa - Slovensko Na riečnom kanáli Dunaja pri Šamoríne sa dnes ráno zrazili dve nákladné lode, z ktorých sa jedna potápa. Podľa informácií zo Štátnej plavebnej správy sú osoby z tejto lode už mimo plavidla.

slovakia

left justify in out

Na riečnom kanáli Dunaja pri Šamoríne sa dnes ráno zrazili dve nákladné lode, z ktorých sa jedna potápa. Podľa informácií zo Štátnej plavebnej správy sú osoby z tejto lode už mimo plavidla. Na miesto udalosti vyslal Hasičský a záchranný zbor SR svoje jednotky zo staníc Šamorín a Dunajská Streda s člnmi. TASR informoval krajský hovorca hasičov Ivan Peťko.
      Uviedol, že na mieste zasahuje aj Komplexná centrálna záchranná služba z Gabčíkova. "Lode sa podľa zistení zrazili asi desať minút pred 2. hodinou ráno. Potápajúca sa loď je mimo plavebnej dráhy," dodal Peťko. Všetky kroky budú hasiči konzultovať so zástupcami Povodia Dunaja, ktorí riešia situáciu vytvorenú touto mimoriadnou udalosťou.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies