Cestujúcich v Dolnom Kubíne budú k domu smútku prepravovať špeciálne autobusy

NETKY.SK • 28 Október 2022, 14:00 • 2 min
Cestujúcich v Dolnom Kubíne budú k domu smútku prepravovať špeciálne autobusy

DOLNÝ KUBÍN - Cestujúci, ktorí sa rozhodnú využiť mestskú autobusovú dopravu, budú v sobotu (29.10.), nedeľu (30.10.) a v utorok (1.11.) prepravení k domu smútku na najväčšom cintoríne v meste špeciálnymi autobusmi. Autobusy budú zadarmo, rovnako ako všetky ďalšie linky v meste.

slovakia

left justify in out

Povedal to vedúci odboru dopravy na meste Miroslav Kosmeľ. Bezplatnú MAD počas Dušičiek mesto zabezpečilo z výnosu z parkovného. Chce tak zabrániť preťaženiu dopravy a zároveň vyjsť v ústrety starším občanom v končiacom sa Mesiaci úcty k starším. "Ľudia by mali zvážiť, či radšej na návštevu cintorínov nevyužijú MHD. Vyhnú sa tak komplikáciám s parkovaním na cintoríne. Vzhľadom na očakávaný veľký počet návštevníkov na osobných motorových vozidlách prosíme všetkých vodičov, aby predovšetkým pri parkovaní rešpektovali pokyny hliadok mestskej či dopravnej polície," upozornil Kosmeľ. Počas sviatočného trojdnia pridajú okrem pravidelných liniek aj desať mimoriadnych spojov, ktoré pôjdu do Kňažej a na Nový cintorín. Radnica zároveň pre cestujúcich pripravila zoznam liniek, ktorými sa budú môcť prepraviť k vybraným cintorínom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies