Na diaľnici D2 a pravostrannom odpočívadle Sekule sa budú vážiť nákladné autá

NETKY.SK • 7 November 2018, 14:01 • 2 min
Na diaľnici D2 a pravostrannom odpočívadle Sekule sa budú vážiť nákladné autá

BRATISLAVA - Národná diaľničná spoločnosť (NDS) chce vybaviť diaľnicu D2 a pravostranné odpočívadlo Sekule váhovým systémom, ktorý by mal určovať prekročenie rozmerových a hmotnostných limitov nákladných áut.

slovakia

left justify in out

Na zákazku vyhlásili diaľničiari súťaž a jej cenu predpokladajú vo výške 1,58 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení tendra, ktoré bolo zverejnené vo vestníku verejného obstarávania.

 

Dodávateľ by mal konkrétne zabezpečiť predselekčný vysokorýchlostný váhový systém pre detekciu prekročenia rozmerových a hmotnostných limitov nákladných vozidiel a ich odklon z premávky na úradné váženie na certifikovanej váhe. Predmetom dodávky majú byť technologické zariadenia a stavebná časť.

 

Záujemcovia môžu predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť v tendri do 4. decembra tohto roku. Zákazka nebude spolufinancovaná z eurofondov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies