FOTO Muž si strčil do análneho otvoru 50-centimetrovú rybu, aby sa zbavil črevnej zápchy

NETKY.SK • 19 Apríl 2017, 15:37 • 2 min
FOTO Muž si strčil do análneho otvoru 50-centimetrovú rybu, aby sa zbavil črevnej zápchy

BRATISLAVA - Istého Číňana menom Liu museli hospitalizovať po tom, ako sa rozhodol vyriešiť svoj problém s črevnou zápchou tak, že si do análneho otvoru strčil 50 centimetrov dlhú rybu druhu Monopterus albus, ktorá pripomína úhora. K bizarnému prípadu došlo minulý týždeň v juhovýchodnej Číne.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročný Liu šiel pôvodne so svojím problémom do nemocnice, kde ho vyšetrili a zistili, že má zapchaté črevá. Odporučili mu preto hospitalizáciu, aby ho mohli detailnejšie vyšetriť. Muž to však odmietol a namiesto toho sa rozhodol pre tradičnú medicínu, podľa ktorej sa dajú zapchaté črevá uvoľniť pomocou spomínanej ryby.

 

Po niekoľkých dňoch ho však museli znova prijať do nemocnice, pretože sa sťažoval na bolesť brucha, dôvod bolestí však neprezradil. Lekári až počas vyšetrení zistili, že muž má v črevách rybu. Liu im následne povedal, že ryba sa mu dostala do análneho otvoru iba omylom a až po operácii sa priznal, že si ju tam dal sám, aby sa zbavil zápchy. Nie je známe, či bola ryba v tom čase ešte živá. Muž sa momentálne zotavuje v nemocnici.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies