Muž natočil strašidelné VIDEO: Havária lietadla z pohľadu pasažiera v priamom prenose!

NETKY.SK • 28 Júl 2018, 15:00 • 2 min
Muž natočil strašidelné VIDEO: Havária lietadla z pohľadu pasažiera v priamom prenose!

Toto je pravdepodobne jedno z najviac znepokojivých videí, aké ste videli!

slovakia

left justify in out

Pokiaľ zvyknete cestovať lietadlom, zrejme vám to už aspoň raz napadlo. Čo ak sa vo výške stroju niečo stane? Čo ak sa prihodí niečo zlé? Štatisticky je letecká doprava najbezpečnejšia, no napriek tomu k nešťastiu z času na čas dôjde. Takýto nepríjemný zážitok má aj pasažier z letu v Juhoafrickej republike. Našťastie sa mu podarilo prežiť, a tak videozáznam zo svojho mobilného telefónu uverejnil.

 

Na palube lietadla sa viezlo celkom 19 ľudí. Dvaja austrálski piloti, traja Holanďania a 14 Juhoafričanov. Zrazu sa niečo udialo z motorom a bolo jasné, že prichádzajú problémy. Muž dokonca zaznamenal, ako sa motor vznietil. Následne začne lietadlo rýchlo klesať, je vidieť, ako sa blíži ku korunám stromov. A potom sa záznam na 30 sekúnd preruší. Následne je už počuť len stony a výkriky.

 

Žiaľ, nehodu neprežili dvaja ľudia, viacerí sa ťažko zranili. Tí ktorí prežili, sú nesmierne vďační, že dostali druhú šancu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies