Mŕtva Carrie Fisher sa objaví v Star Wars

NETKY.SK • 8 Apríl 2017, 17:31 • 2 min
Mŕtva Carrie Fisher sa objaví v Star Wars

BRATISLAVA - Rodina zosnulej americkej herečky Carrie Fisher dala povolenie spoločnostiam Lucasfilm a Disney, aby použili nakrútené zábery v záverečnom dieli novej trilógie Star Wars Episode IX, ktoré sa do kín dostane v roku 2019. Potvrdil to herečkin brat Todd Fisher pre denník New York Daily News.

slovakia

left justify in out

"Je toho súčasťou a myslím, že jej prítomnosť je teraz omnoho silnejšia. Myslím, že jej odkaz by mal pokračovať ďalej. Ľudia si ju zaslúžia," dodal herečkin 59-ročný brat. V januári spoločnosť Disney potvrdila, že v ďalšom pokračovaní nepoužije digitálnu podobu Carrie Fisher. Jej brat dodal, že dôveruje tvorcom, že urobia skvelé veci. Naznačil tiež, že v budúcnosti možno zverejní niektorý z projektov, na ktorom pracoval so zosnulou sestrou. "Carrie a ja sme mali magický život, a je veľa príbehov, ktoré môžeme povedať. Napísali sme pár vecí. Je možné, že sa k niektorým čoskoro dostanem, pretože som nečakal, že tie príbehy môžu skončiť.  Mali by byť zverejnené. Mnoho slov od Carrie zostalo nevypovedaných," vyjadril sa Fisher. 

Carrie Frances Fisher sa stala známou vďaka snímke Hviezdne vojny IV - Nová nádej (1977), kde stvárnila spomínanú Leiu Organu. Úlohu si zopakovala aj v snímkach Star Wars: Epizóda V - Impérium vracia úder (1980), Hviezdne vojny VI - Návrat Jediho (1983) ako aj v Star Wars: Sila sa prebúdza a pripravovanej ôsmej epizóde tejto vesmírnej ságy. Zahrala si aj vo filmoch Bratia Bluesovci (1980), Hana a jej sestry (1986), Schôdzka so smrťou (1988), Keď Harry stretol Sally (1989), Špionátor (1997), Jay a mlčanlivý Bob vracajú úder (2001), Charlieho anjeli 2: Na plný plyn (2003) či Mapy ku hviezdam (2014). Je tiež autorkou niekoľkých kníh ako Pohľadnice z Hollywoodu (1987) či Wishful Drinking (2008). 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies