Mrazy pokračujú: Pripravte sa na teploty pod -20°C, Meteorológovia vydali výstrahu 2. stupňa

NETKY.SK • 26 Január 2017, 15:26 • 2 min
Mrazy pokračujú: Pripravte sa na teploty pod -20°C, Meteorológovia vydali výstrahu 2. stupňa

BRATISLAVA – Zima nekončí! Nízke teploty na Slovensku pokračujú. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal výstrahu 2.stupňa pred chladom na väčšine územia Slovenska.

slovakia

left justify in out

V Banskobystrickom, Trenčianskom, Košickom, Nitrianskom, Prešovskom a Žilinskom kraji platí výstraha od dnes 22:00 do zajtra 8:00.

 

img

Meteorológovia však varujú aj pred nízkymi teplotami v sobotu.

 

Predpoveď počasia na piatok:

Jasno až polojasno, ojedinele zamračené nízkou oblačnosťou alebo hmlisto. Nočná teplota -16 až -23, na juhozápade väčšinou -8 až -15 st. Denná teplota -5 až 2 st, len ojedinele aj chladnejšie. Slabý, na juhozápade juhovýchodný vietor do 20 km/h.

 

img

 

Sobota:

Jasno až polojasno. V nižších polohách ojedinele zamračené nízkou oblačnosťou alebo hmla. Najnižšia nočná teplota -13 až -20, na krajnom juhozápade a pri nízkej oblačnosti aj inde -5 až -12 st. Najvyššia denná teplota -1 až 4, na krajnom východe a ojedinele aj v dolinách a kotlinách -5 až -1 st. Slabý premenlivý, na juhozápade juhovýchodný vietor 2 až 7 m/s (5 až 25 km/h).

 

img

 

Nedeľa:

Jasno až polojasno, v nižších polohách ojedinele zamračené nízkou oblačnosťou alebo hmla. Najnižšia nočná teplota -12 až -18, na krajnom juhozápade a pri nízkej oblačnosti aj inde -6 až -12 st. Najvyššia denná teplota -2 až 3, v dolinách a kotlinách miestami okolo -4 st. Slabý vietor alebo bezvetrie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies