Mraky ustupujú, keď Ariana Grande debutuje so svojou najnovšiou vôňou, Cloud Pink

NETKY.SK • 11 August 2023, 10:06 • 2 min
Mraky ustupujú, keď Ariana Grande debutuje so svojou najnovšiou vôňou, Cloud Pink

NEW YORK - Hudobníčka, herečka a podnikateľka Ariana Grande, ako víťazka Grammy, ponuká svoju novú vôňu Cloud Pink, torá je najnovším prírastkom do jej oceňovanej kolekcie vôní.

slovakia

left justify in out

Po takmer desiatich rokoch neochvejného úspechu v oblasti vôní si Ariana upevnila svoje miesto medzi elitnými inovátormi parfumov. Jej séria vôní sa vyznačuje špičkovým remeselným spracovaním, vynikajúcimi ingredienciami a zmyslom pre reklamu – často sa pohybuje na rovnakej úrovni ako špičkové dizajnérske parfumy súčasnosti, a Cloud Pink dosahuje novú úroveň. Vôňa sa uvádza exkluzívne na Ulta.com od 13. do 20. 8. bude k dispozícii v predajniach Ulta Beauty po celej krajine. Aktuálna kampaň je zrejme Arianinou najosobnejšou kampaňou, ktorá skvele ukazuje vývoj Grande ako umelkyne a ženy. „Nedokážem ani opísať, ako veľmi sa teším, že môžem vydať Cloud Pink" hovorí Grande. „Cloud je vôňa, ktorá mi bude vždy veľmi blízka, a ďakujem svojim fanúšikom, že jej celé tie roky prejavovali takú obrovskú lásku."

 

Vytvorená Clementom Gavarrym z Firmenich, Cloud Pink je zmyselná zmes ambrových drevín, purpurového machu a dotyku sladkej pralinky. Cesta sa začína zamatovou zmesou bohatých bobúľ a šumivého ovocia, zatiaľ čo jemná kvetinová vôňa vanilkovej orchidey a ružovej ambrózie vás zabalí do objatia pernatých, bavlnených obláčikov. Trvalý dojem, hrejivá zmes aditív, pižmo zmyselné pre pokožku a jantárové dreviny poteší zmysly. „Neprestáva ma udivovať Arianin bezkonkurenčný kreatívny dosah, najmä po spustení Cloud Pink," hovorí Tony Bajaj, výkonný riaditeľ spoločnosti LUXE Brands. „V priebehu času Ariana vytvorila sériu vysokokvalitných vôní s dlhou životnosťou a širokou pôsobnosťou, čím sa stala skutočným pilierom v tomto odvetví. Svedčí to o jej individuálnom prístupe k navrhovaniu parfumov. V LUXE Brands sme poctení, že môžeme opäť spolupracovať s takouto vplyvnou ikonou," dodal Bajaj.

THE PACKAGING – ikonický dizajn fľaše, ktorý si stále získava srdcia všetkých – poskytuje povznášajúci pocit, ktorý vnáša radosť a optimizmus – dizajn CLOUD PINK je prepracovaný do dokonalých odtieňov PINK. Elegantný dizajn fľaše svieti jemnou, ale žiarivou ružovou farbou, pričom spočíva na bielom nadýchanom obláčiku. Dizajn kartónu prináša dramatickosť a odvahu vďaka pôsobivej kombinácii kovových a saténových povrchov. Ikonický symbol CLOUD sa nesie celým dizajnom a zdôrazňuje digitálny svet, ktorý nás všetkých spája.

Ariana Grande, multiplatinová umelkyňa a medzinárodná superhviezda, ako víťazka Grammy, je Ariana Grande prvou umelkyňou, ktorej sa podarilo obsadiť prvé tri miesta v rebríčku Billboard Hot 100 od čias skupiny The Beatles v roku 1964 s piesňami "7 Rings," "Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored," a "Thank U, Next." V roku 2020 sa stala prvou a jedinou umelkyňou, ktorej 5 piesní debutovalo na 1. mieste v histórii hitparád. V roku 2021 sa Grande zapísala do histórie ako prvá umelkyňa, ktorej sa podarilo súčasne obsadiť tri najvyššie z 10 miest v rebríčkoch Billboard Pop Airplay a Mediabase Top 40 Charts so skladbami "positions", "34+35" a "pov". Vo veku len 29 rokov vydala šesť albumov, ktoré sa všetky stali platinovými, a celosvetovo prekonala 98 miliárd streamov - je najstreamovanejšou umelkyňou Spofity posledného desaťročia - a zároveň sa rýchlo stala jednou z najväčších popových hviezd našej generácie vďaka svojmu silnému vokálu a bezkonkurenčnej prítomnosti na pódiu aj medzi fanúšikmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR / Luxe Brands Foto: The Music Universe
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies