Moyes prevzal vládu nad Old Traffordom

NETKY.SK • 1 Júl 2013, 12:51 • 2 min
Moyes prevzal vládu nad Old Traffordom

MANCHESTER - Aj za asistencie troch svojich bývalých kolegov z Evertonu sa v pondelok 1. júla David Moyes ujal funkcie trénera futbalistov Manchestru United. Na Old Trafforde sa hovorí o novej ére, až budúcnosť však ukáže, či bude taká úspešná ako uplynulých 26 rokov pod vedením Alexa Fergusona.

slovakia

left justify in out

Moyes si priviedol do Manchestru Steva Rounda, ktorý na poste asistenta nahradí odchádzajúceho Mika Phelana. V Evertone tvorili zohranú dvojicu od júla 2008. Brankárov dostane na povel bývalý anglický reprezentant Chris Woods, súčasťou trénerského štábu bude aj Jimmy Lumsden. "Pracoval som s nimi niekoľko rokov a mám radosť, že sa rozhodli pripojiť sa ku mne aj v tomto veľkom klube. Pevne verím, že spolu dokážeme nadviazať na úspechy, na aké sú v United zvyknutí," povedal Moyes, ktorého prvou úlohou bude vyriešiť otázku budúcnosti Wayna Rooneyho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies