Mourinho žiada priaznivcov Chelsea, aby neurážali Gerrarda

NETKY.SK • 19 Január 2015, 14:46 • 2 min
Mourinho žiada priaznivcov Chelsea, aby neurážali Gerrarda

LONDÝN - Tréner FC Chelsea José Mourinho žiada fanúšikov tohto anglického futbalového klubu, aby si odpustili posmešky na adresu kapitána FC Liverpool Stevena Gerrarda.

slovakia

left justify in out

Tieto dva tímy na seba narazia v utorok v prvom semifinálovom stretnutí anglického Ligového pohára (Capital One Cup). Päťdesiatjedenročný Portugalčan mal na mysli pokriky pripomínajúce pošmyknutie 34-ročného stredopoliara vo vzájomnom súboji Liverpoolu s Chelsea v závere minulého ročníka Premier League. Po Gerrardovom zaváhaní skóroval Demba Ba, "modrí" zvíťazili 2:0 a "červeným" pomedzi prsty unikol majstrovský titul.

 

"Pieseň o ňom sa mi vôbec nepáči. Párkrát to možno bolo zábavné, ale nemôže sa to neustále opakovať. Najmä preto, že si Gerrard zaslúži rešpekt. Máme mnoho chorálov, nemusíme spievať práve tento," povedal Mourinho podľa BBC. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies