Mourinho sa nechystá v zime nakupovať

NETKY.SK • 15 December 2015, 11:35 • 2 min
Mourinho sa nechystá v zime nakupovať

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu FC Chelsea José Mourinho sa napriek katastrofálnej vizitke tímu v tejto sezóne nechystá v januárovom prestupovom období nakupovať.

slovakia

left justify in out

"The Blues" v pondelok prehrali svoj deviaty ligový zápas na ihrisku prekvapenia ročníka Leicesteru City 1:2 a v tabuľke Premier League im patrí 16. miesto s 15 bodmi.


Londýnčania sa nachádzajú len bod nad zostupovým pásmom a portál Sky Sports pripomenul, že 52 percent mužstiev s takouto bilanciou alebo horšou v tejto fáze sezóny sa neskôr porúčalo do nižšej súťaže. "Myslím si, že nie je správne ísť za vedením a povedať, že títo hráči nie sú dobrí a potrebujeme minúť 50 alebo 100 miliónov alebo neviem koľko. Musíme pracovať s tým, čo máme. Hráči, čo v súčasnosti nepodávajú adekvátne výkony, musia trochu zletieť z oblakov a začať s pokorou robiť všetko pre úspech," cituje Mourinha oficiálna stránka Chelsea. Londýnsky klub sa najbližšie predstaví v sobotu doma proti predposlednému Sunderlandu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies