Mourinho odpisuje Manchester United z boja o titul

NETKY.SK • 20 Január 2014, 09:06 • 2 min
Mourinho odpisuje Manchester United z boja o titul

LONDÝN - Futbalisti FC Chelsea zvíťazili v nedeľňajšom šlágri 22. kola anglickej Premier League nad hráčmi Manchestru United 3:1. Všetky góly víťazného tímu zariadil kamerunský kanonier Samuel Eto'o, za hostí v 78. min iba korigoval Javier Hernández. V závere stretnutia videl červenú kartu stopér mužstva z Old Traffordu Nemanja Vidič.

slovakia

left justify in out

Kouč víťazného mužstva José Mourinho považuje šance United na obhajobu majstrovského titulu po tomto výsledku takmer za nulové. "Budú to mať ťažké. Za Arsenalom zaostávajú o 14 bodov, za Manchestrom City o 13 a za nami o 12. Jeden z týchto tímov možno odpadne, ale všetky tri určite nie. Čaká ich boj o umiestnenie v prvej štvorke," zhodnotil vyhliadky svojho súpera portugalský tréner, ktorý našiel slová chvály pre autora hetriku Samuela Eto'oa: "Pri druhom góle ukázal inštinkt zabijaka. Zdá sa, že Samuel Eto'o sa vracia do svojej najlepšej formy." 

K duelu sa vyjadril aj kormidelník Manchestru United David Moyes: "Nezaslúžili sme si prehrávať po prvom polčase 0:2. Pri prvom góle sme mali smolu, ale pri zvyšných dvoch si musíme spytovať svedomie. Nebránili sme dostatočne." Podľa škótskeho kouča bola červená karta pre Nemanju Vidiča prísna. Priznáva však, že ďalší obranca Rafael da Silva mohol taktiež predčasne putovať pod sprchy. "Vidič podľa mňa na rozdiel od Rafaela nemal byť vylúčený," zhodnotil Moyes. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies