Mourinho nepostaví Casillasa do brány ani v poslednom kole

NETKY.SK • 31 Máj 2013, 18:43 • 2 min
Mourinho nepostaví Casillasa do brány ani v poslednom kole

MADRID - Tréner Realu Madrid José Mourinho nezaradil ani na sobotňajšie stretnutie záverečného 38. kola najvyššej španielskej futbalovej súťaže proti Osasune na zápasovú súpisku brankára Ikera Casillasa.

slovakia

left justify in out

Portugalský kouč vynechal španielsku reprezentačnú jednotku napriek zdravotným problémom preferovaného Diega Lópeza. Medzi tromi žrďami by tak mal nastúpiť Antonio Adán.

Dlhoročný kapitán Realu Madrid Casillas v tomto súťažnom ročníku najskôr prišiel v klube o post jednotky, a keď sa znova dostal do bránky, 23. januára v zápase s Valenciou mu Álvaro Arbeloa kopol do ruky tak nešťastne, že mu zlomil kosť dlane ľavej ruky. Päťdesiatročný charizmatický tréner, pre ktorého to bude posledný duel na lavičke "bieleho baletu", nezískal v sezóne 2012/2013 žiadnu trofej. Podľa mediálnych špekulácií by mal Mourinho "zakotviť" vo svojom bývalom pôsobisku FC Chelsea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies