Mourinho chce protestovať a proti Liverpoolu postaviť béčko

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 14:25 • 2 min
Mourinho chce protestovať a proti Liverpoolu postaviť béčko

LONDÝN - Futbalisti FC Chelsea uhrali v utorok v Madride s domácim Atléticom bezgólovú remízu, ktorá im dáva nádej do odvety semifinále Ligy majstrov. Tá je na programe na budúcu stredu.

slovakia

left justify in out

Zverencov trénera Josého Mourinha však ešte v nedeľu čaká na pôde lídra FC Liverpool šláger najvyššej anglickej súťaže. Práve termín tohto dôležitého duelu z hľadiska boja o titul vyvolal protesty zo strany kontroverzného kouča "The Blues". Portugalčan sa vyhráža, že v ligovom súboji nasadí "béčko", čím by domácim prakticky daroval majstrovský titul.

 

"Je to problém ľudí, ktorí rozhodli, že sa bude hrať v nedeľu a nie v piatok alebo v sobotu. Reprezentujeme anglický futbal a sme jediným tímom, ktorý je ešte v európskej pohárovej súťaži. Španieli majú v hre štyri klubu a utvárajú im podmienky, aby uspeli. Ja už viem, čo urobím. Postavím hráčov, ktorí nebudú hrať v stredu. Mojou prioritou je Liga majstrov, ale nemôžem sa rozhodnúť sám, musím sa ešte porozprávať s predstaviteľmi klubu," citoval The Guardian Mourinha k zamýšľanému protestu neobvyklým spôsobom - nepostavením mužstva v najsilnejšom zložení. 

 

Mužstvo FC Chelsea, ktoré je v aktuálnej tabuľke Premier League na 2. mieste s päťbodovým odstupom za FC Liverpool, prišlo v utorok o dvoch hráčov. Proti Atléticu sa zranil český brankár Petr Čech a nejaký čas bude chýbať aj skúsený stopér John Terry. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies