Most-Híd podporí v druhom kole Trebuľu

NETKY.SK • 18 November 2013, 12:01 • 2 min
Most-Híd podporí v druhom kole Trebuľu

KOŠICE – Strana Most-Híd podporí v druhom kole volieb predsedu Košického samosprávneho kraja Zdenka Trebuľu (Smer-SD).

slovakia

left justify in out

Informovali o tom dnes na tlačovej besede košický krajský predseda strany Smer-SD Peter Žiga a košický krajský predseda strany Most-Híd Elemér Jakab. Jakab uviedol, že je pre nich samozrejmosťou podpora Zdenkovi Trebuľovi aj v druhom kole volieb. V odpovedi na otázku agentúry SITA čo im bolo sľúbené, odpovedal: „nič“.

Zdenko Trebuľa vyzýva voličov, aby prišli voliť a vyslovil nádej, že teraz si lepšie uvedomujú význam samosprávneho kraja pre svoj život. 

„Spolupráca s maďarskou menšinou v Košickom kraji je založená na korektnosti a regionálne voľby nie sú o veľkej politike, ale o riešení miestnych problémov. Počas našej doterajšej dlhoročnej spolupráce neboli nijaké vážnejšie problémy. Tu je to otázka vzťahov a Smer bude počúvať návrhy riešení, ktoré prospejú všetkým obyvateľom kraja. Žijeme na národnostne zmiešanom území a je našou snahou vytvárať lepšie podmienky aj pre menšiny,“ uviedol košický krajský predseda Smeru Žiga. Na adresu protikandidáta uviedol, že „pán Bauer nie je predstaviteľom zmeny, nemá až taký čistý štít, ako prezentuje. Nevypovedateľnú zmluvu so Strelingstavom predsa nepodpísal nik iný ako Bauer“. 

„Očakávame od Trebuľu, že naďalej bude úspešne viesť kraj a naša spolupráca bude úspešne pokračovať,“ povedal Jakab. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies