Módna inšpirácia: Štyrikrát iná v jednej bunde!

NETKY.SK • 8 Október 2013, 10:36 • 2 min
Módna inšpirácia: Štyrikrát iná v jednej bunde!

BRATISLAVA - Naučíme vás, ako jednoducho sa dajú z jednej koženej bundy vyskladať štyri rôzne outfity.

slovakia

left justify in out

Kľúčovým kúskom šatníka pre túto jeseň je rozhodne kožená bunda. Je praktická do premenlivého jesenného počasia a v správne zvolených kombináciách v nej môžete byť každý deň iná a trendy. Dnes všetkým neveriacim ukážeme, ako z jednej koženej bundy vyčarovať štyri originálne outfity.

Nesmrteľná klasika

Na akúkoľvek voľnočasovú aktivitu, od kávy s kamarátkou po víkendovú prechádzku, je skvelou voľbou kombinácia koženej bundy s pohodlnými džínsami a teniskami. Ocenia to najmä tie z vás, ktoré sú počas týždňa v práci viazané elegantným dress codom.

V rytmoch Nirvany

Na punk-rockové rytmy svet naladila módna show Saint Laurent, ktorá ukázala, ako sa bude túto jeseň nosiť grunge look. Oblečte si vybíjané čižmičky a minišaty, cez ne si previažte károvanú košeľu, doplňte to svojou koženou bundou a ďalší outfit je na svete.

Elegantná dáma

Aj v motorkárskej bunde môžete pôsobiť ako elegantná dáma. Vďaka jej univerzálnemu strihu ju môžete nosiť tak, ako sa vám práve zachce, pokojne aj k elegantným skinny nohaviciam a blúzke.

Odviazaný štýl

Nebojte sa odvážnejších kombinácií a nemajte predsudky. Nič nevyzerá lepšie ako skombinovať koženú bundu s niečím typicky ženským, napríklad jemnými kvetovanými šatami.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies