Modelka Kanya sa narodila bez nôh, aj tak sa živí svojou krásou a športuje

NETKY.SK • 22 September 2015, 17:00 • 2 min
Modelka Kanya sa narodila bez nôh, aj tak sa živí svojou krásou a športuje

CALIFORNIA - Modelka, ktorá sa narodila bez nôh sa rozhodne nedrží v úzadí a vystavovaním svojho tela zarába nemalé peniaze.

slovakia

left justify in out

Kanya Sesser láme bariéry modelingového sveta, a to, že je iná, neznamená, že to nie je sexi. Keď sa rodáčka z Kalifornie začala venovať modelingu mala 15 rokov. Fotila pre množstvo značiek spodnej bielizne a bola tvárou niekoľkých predajní. V súčasnosti sa venuje prednáškam, na ktorých sa snaží motivovať ľudí, a tvrdo trénuje na zimné paraolympijské hry 2018.

 

,,Práca ma baví. Nepotrebujem nohy aby som sa cítila sexi,“ povedala modelka. "Som rada, že ukazujem ľuďom, ako krása môže vyzerať. Tieto fotky ukazujú určitú silu,“ dodala. "Modeling nebolo to, o čom som vždy snívala, prosto sa to stalo a ja som si na to zvykla. Som veľmi úprimná a som skutočná.“
 

Kanya žila v sirotinci v Thajsku, no vo veku 5 rokov si ju adoptovala nová rodina z Portlandu. Namiesto toho, aby sedela na invalidnom vozíku, naučila sa chodiť na rukách a užíva si skateboarding. Miluje extrémne športy a dúfa, že jej vyjde účasť na Zimných paraolympijských hrách.
 

Jeden z jej najväčších fanúšikov je nový priateľ Brian, s ktorý randí posledný mesiac. "Brian je úžasný - veľmi ma podporuje vo všetkom, čo robím,“ dodala. "Videl ma pri fotení, a povedal mi, že som pre neho krásna a jedinečná." Priznala, že napriek vzťahu k modelingu preferuje prirodzený vzhľad, bez make-upu. Kanya pracuje aj na knihe o jej neuveriteľnej ceste životom, ktorá má vyjsť budúci rok.
 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies