Mladý lotyššký hokejista Kristians Pelšs skočil z mosta!

NETKY.SK • 16 Jún 2013, 11:49 • 2 min
Mladý lotyššký hokejista Kristians Pelšs skočil z mosta!

RIGA - Lotyšský juniorský hokejový reprezentant Kristians Pelšs je mŕtvy. Polícia v sobotu potvrdila, že sa utopil po skoku z mosta do rieky Daugava pri Rige.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný Pelšs sa v pondelok vrátil do vlasti zo zámoria, kde pôsobil vo farmárskom tíme Edmontonu Oilers a odvtedy bol nezvestný. Tím NHL Edmonton Oilers ho draftoval v roku 2010. Uplynulé tri sezóny pôsobil ľavý krídelník v zámorí v organizácii "olejárov" v nižších súťažiach, vlani viedol lotyšskú reprezentáciu do 20 rokov na MS ako kapitán.
"To je správa, ktorej sme sa obávali," reagoval v oficiálnom stanovisku generálny manažér Edmontonu Craig MacTavish. "Kristians bol mimoriadny človek a je hrozné, že nás opustil v takom mladom veku. Neviem si ani predstaviť, aká bolestivá musí byť táto situácia pre Pelšsovu rodinu." Blízkymi priateľmi Pelšsa boli v uplynulých troch sezónach v zámorí aj mladí slovenskí obrancovia Martin Gernát a Martin Marinčin, ktorý s ním dokonca býval v spoločnom apartmáne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies