Mladé Slovenky cestujú na dve prípravné stretnutia do Portugalska

NETKY.SK • 11 September 2018, 13:39 • 2 min
Mladé Slovenky cestujú na dve prípravné stretnutia do Portugalska

BRATISLAVA - Slovenská futbalová reprezentácia žien do 19 rokov absolvuje na budúci týždeň dve medzištátne prípravné stretnutia v Portugalsku proti domácim rovesníčkam. Zverenky trénera Jozefa Jelšica odohrajú prvý duel v utorok 18. septembra o 19.00 h SELČ, odvetný súboj je na programe o dva dni neskôr - vo štvrtok 20. 9. o 12.00 h SELČ. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

slovakia

left justify in out

V kádri mladých Sloveniek figuruje 20 hráčok, z nich poltucet pôsobí v zahraničných kluboch - Diana Lemešová (USC Austria Viedeň/Rak.), Janka Lukáčová (FC Wacker Innsbruck/Rak.), Laura Bieliková (1. FC Slovácko/ČR), Viktória Nagy (Ferencváros Budapešť/Maď.), Kristína Tesáková a Desana Dianišková (obe Lokomotiva Brno/ČR). Zraz nominovaných futbalistiek je v nedeľu 16. septembra 2018 o 12.30 h v hoteli Senec v Senci.

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie žien do 19 rokov na dve medzištátne prípravné stretnutia v Portugalsku proti domácim rovesníčkam (hrá sa v utorok 18. 9. o 19.00 h SELČ a vo štvrtok 20. septembra o 12.00 h SELČ):

Brankárky: Karolína Bátkyová (AS Trenčín), Dominika Rezeková (ŠK Slovan Bratislava)
Obrankyne: Diana Lemešová (USC Austria Viedeň/Rak.), Karolína Srnková (NMŠK 1922 Bratislava), Janka Lukáčová (FC Wacker Innsbruck/Rak.), Katarína Niňajová, Natália Miniariková, Viktória Kratochvílová (všetky ŠK Slovan Bratislava), Laura Bieliková (1. FC Slovácko/ČR)
Stredopoliarky: Viktória Nagy (Ferencváros Budapešť/Maď.), Laura Žemberyová (1. FC Tatran Prešov), Kristína Panáková (Spartak Myjava), Kristína Tesáková, Desana Dianišková (obe Lokomotiva Brno/ČR), Simona Pružinská (MŠK Žilina), Simona Levaiová (AS Trenčín), Kristína Tipulová (Baník Prievidza), Stela Semanová (Partizán Bardejov)
Útočníčky: Andrea Bogorová (Spartak Myjava), Henrieta Poláčiková (FC Nitra)

Náhradníčky:
Patrícia Gašparovičová, Viktória Ščasnárová, Victoria Kaláberová, Michaela Harvilová, Lucia Droppová (všetky ŠK Slovan Bratislava), Alexandra Tejová, Tímea Gyomraiová (obe Partizán Bardejov)

Realizačný tím:
Tréner: Jozef Jelšic
Asistent trénera: Peter Januška
Tréner brankárok: Karel Stromšík
Technický vedúci: Ján Fašung ml.
Lekár: Milan Hric
Masérka: Karin Kurucová
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies