Miro Žbirka pripravil pre fanúšikov vianočný darček

NETKY.SK • 9 December 2015, 14:03 • 2 min
Miro Žbirka pripravil pre fanúšikov vianočný darček

BRATISLAVA - Tak ako každý rok má Miro Žbirka aj teraz pre fanúšikov pripravený vianočný darček.

slovakia

left justify in out

Minulý rok dostali diváci 2DVD Best of Video aj s predvianočnými koncertmi. Tieto Vianoce má pre všetkých, ktorí si do konca roka kúpia vstupenky na bratislavský (20. septembra 2016) a košický (22. septembra 2016) koncert turné Road to Abbey Road, ako bonus pripravené nové 2CD Miro. S najlepšími vstupenkami tak fanúšikovia získajú aj vianočný darček, z ktorého sa môžu tešiť až do septembra, keď sa séria dvoch českým a dvoch slovenských veľkých koncertov začne.

 

Na albume Miro vyšla prvýkrát oficiálne na CD a LP pieseň Vianočná (o prímerí). Za dva roky svojej existencie sa už udomácnila vo vianočných playlistoch rádií a v rôznych anketách sa úspešne umiestňuje na prvých miestach. Skladba dostala tento rok aj novú symfonickú podobu. Miro Žbirka ju nahral spolu s dirigentom Adrianom Kokošom a Detským speváckym zborom Slovenského rozhlasu. Jej posolstvo zostáva v súčasnom dianí vo svete okolo nás stále veľmi aktuálne. Album Miro, ktorý sa nahrával v legendárnych londýnskych štúdiách Abbey Road už od septembra, získal zlatú platňu za predaj.

Miro Žbirka sa na Vianoce teší každý rok. Po náročnom roku to bude čas, keď si bude môcť oddýchnuť a naplno sa venovať rodine, vianočným tradíciám a darčekom.

 

„Ja už som niekoľko darčekov dostal. Album Miro vyšiel aj na vinyle, čo ma veľmi potešilo. Prekvapil ma aj Universal, keď vydal úplne prvýkrát na vinyle Modrý album. Vďaka modrému vinylu je skutočne celý modrý a rozdelenie na dve platne mu zaručuje dobrý zvuk. Radosť mi urobilo aj remastrované vydanie videoklipov Beatles #1. Práve cez Vianoce budem mať viac času si to všetko pozorne popočúvať a popozerať. Čím ma prekvapia doma, neviem, nemám čas kontrolovať skrine, ale niečo to určite bude. Katka je na to odborník,” dodal s úsmevom Žbirka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies