Minister vnútra sľúbil šéfovi elitného policajného útvaru najlepšie víno

NETKY.SK • 29 Júl 2010, 08:02 • 2 min
Minister vnútra sľúbil šéfovi elitného policajného útvaru najlepšie víno

Minister vnútra sľúbil šéfovi elitného policajného útvaru najlepšie víno

slovakia

left justify in out

img


Český minister vnútra Radek John a aj premiér Petr Nečas dnes s nadšením privítali informáciu švajčiarskej polície o zatknutí českého podnikateľa Tomáša Pitra, ktorý bol na úteku tri roky.
Kontroverzného podnikateľa, ktorý si má na základe právoplatného rozsudku odsedieť vo väzení šesť rokov za vážnu hospodársku kriminalitu, Švajčiari zatkli na základe detailných informácií od elitného českého Útvaru na odhaľovanie organizovaného zločinu (ÚOOZ).
Minister vnútra John verejne poďakoval šéfovi ÚOOZ a sľúbil mu za odmenu fľašu "najlepšieho vína". U ministra úspech českej polície vyvolal pocitovú paralelu s radosťou Američanov, keď sa ich vojakom podarilo dolapiť irackého prezidenta Saddáma Husajna.
"Mohol som (ministrom) povedať: dnes sa objaví významná správa, ktorá ohromí celú republiku. Bude to na úrovni správy, keď bol zatknutý Saddám Husajn," konštatoval dnes večer šéf českého rezortu vnútra.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies