Milinkovič odohral 200. zápas v najvyššej slovenskej súťaži

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 09:51 • 2 min
Milinkovič odohral 200. zápas v najvyššej slovenskej súťaži

BRATISLAVA - Srbský stredopoliar ŠK Slovan Bratislava Marko Milinkovič v sobotnom domácom stretnutí 30. kola Fortuna ligy s FK Dukla Banská Bystrica absolvoval jubilejný 200. štart v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži. Oslávil ho výhrou 1:0. Milinkovič v treťom predstavení v úlohe kapitána "belasých" priviedol svoju družinu k tretiemu triumfu.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi rád, že naň môžem spomínať ako na víťazný. Ako kolektív sme hrali výborne, na ihrisku nám to spolu fungovalo. Presný zásah z úvodu druhého polčasu nám pomohol, no chceli sme streliť viac gólov. Iniciatíva bola na našej strane, snažili sme sa tvoriť a kombinovať. Súper však mal kompaktnú defenzívu, vzadu dobre pracoval a skomplikoval nám duel," zhodnotil 27-ročný belehradský rodák na webe fortunaliga.sk.

 

Rozhodujúci okamih zápasu nastal v 49. sekunde druhého dejstva, keď sa presadil Seydouba Soumah. Prihral mu Filip Oršula, ktorý svoju premiéru v základnej zostave "belasých" obohatil o asistenciu. "Cez prestávku sme sa snažili v kabíne vyhecovať. Vedeli sme, že si dokážeme vytvoriť šance a môžeme skórovať. Tri body nás tešia," povedal 22-ročný útočník Oršula - zimná akvizícia bratislavského klubu zo Spartaka Myjava: "Do nového pôsobiska som prišiel, aby som hral. Som rád za dôveru."

 

Na Pasienkoch boli v sobotu podľa oficiálnej internetovej stránky Fortuna ligy prítomní talianski skauti. Objektom ich pozorovania bol 26-ročný krajný obranca Erik Čikoš. "Ani som nevedel, že na tento štadión chodia nejakí skauti. Vôbec som o nich netušil, odohrali sme aj lepšie zápasy, takže nevideli to najlepšie. Uvidíme, čo sa stane v budúcnosti, teraz odovzdávam maximum za Slovan," citoval Čikoša web fortunaliga.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies