Bývalý hráč NFL Tom Brady sa stane čiastočným vlastníkom tímu Las Vegas Raiders

NETKY.SK • 23 Máj 2023, 14:45 • 2 min
Bývalý hráč NFL Tom Brady sa stane čiastočným vlastníkom tímu Las Vegas Raiders

LAS VEGAS - Bývalý rozohrávač NFL Tom Brady by sa mal stať čiastočným vlastníkom tímu Las Vegas Raiders. Keď sa tak stane, tak sa Brady pridá k dvom legendárnym hráčom George Halas a Jerry Richardson, ktorí sú aj vlastníkmi niektorých tímov NFL.

slovakia

left justify in out

Začiatkom tohto mesiaca sa objavili správy, že teraz už bývalý rozohrávač NFL Tom Brady rokuje o tom, aby sa stal limitovaným partnerom Las Vegas Raiders. Podľa ESPN je tento sen teraz realitou, keďže majiteľ Mark Davis potvrdil platforme, že sa „dohodli“ s budúcim členom siene slávy profesionálneho futbalu, aby sa pripojil k vlastníckej skupine organizácie. V súčasnosti avšak rozhodnutie ešte stále čaká na schválenie NFL.

 

img

časť tímu Las Vegas Raiders

 

V telefónnom hovore ESPN Davis povedal: „Sme nadšení, že sa Tom pridá k Raiderom." Hovor pochádza z jarného stretnutia NFL v Minneapolise a Davisa možno v ňom počuť: „Je to vzrušujúce, pretože bude len tretím hráčom v histórii Národnej futbalovej ligy, ktorý sa stane vlastníkom." Brady kráča v stopách Georga Halasa (niekdajší hráč a vlastník Chicago Bruins) a Jerryho Richardsona (niekdajší hráč a vlastník Carolina Panthers). Počas svojej kariéry, Brady vyhral šesť Super Bowlov s New England Patriots a jeden s Tampa Bay Buccaneers predtým ako odišiel do dôchodku po 23 rokoch. Brady momentálne drží rekord vo vyhrávaní Super Bowlu.

 

img

Tom Brady v drese New England Patriots

 

Rozhodnutie stať sa vlastníkom Raiders musí prejsť procesom schválenia ostatných 24 súčasných vlastníkov tímu NFL, bez ohľadu na to, či ide o menšinový alebo väčšinový podiel. Očakáva sa, že Bradyho blížiaci sa 10-ročný kontrakt so spoločnosťou Fox v hodnote 375 miliónov USD od roku 2024 nebude ovplyvnený.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies