Milan Kytnár sa bude snažiť presadiť v Karlových Varoch

NETKY.SK • 19 September 2013, 10:23 • 2 min
Milan Kytnár sa bude snažiť presadiť v Karlových Varoch

KARLOVE VARY - Hokejový útočník Milan Kytnár si napokon našiel angažmán v českej extralige, dohodol sa s HC Energie Karlove Vary.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný útočník hral v minulej sezóne za Slovan Bratislava, v poslednom čase sa pripravoval v rodných Topoľčanoch. V stredu už trénoval v Karlových Varoch.

"Museli sme zareagovať na situáciu, keď máme niektorých hráčov zranených a ďalší po maródke ešte nenabrali potrebnú formu. Milan prichádza zatiaľ na skúšku s možnosťou následnej opcie. Verím, že pre naše mužstvo bude prínosom," uviedol na klubovom webe športový manažér HC Energie Rostislav Dočekal. 

Kytnár (nar. 19. mája 1989) začínal s hokejom v rodných Topoľčanoch. Tri sezóny pôsobil v kanadskej juniorskej WHL, v roku 2007 ho draftoval Edmonton. Center hral v Oklahome v AHL, 11. januára 2012 nastúpil za Oilers aj na svoj jediný duel v NHL. Ročník 2011/2012 dohral vo fínskej Hämeenlinne a potom odišiel do Slovana Bratislava. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies