Mexický prezident chce vyšetrenie masakry, ktorej sa mala dopustiť armáda

NETKY.SK • 23 September 2014, 08:00 • 2 min
Mexický prezident chce vyšetrenie masakry, ktorej sa mala dopustiť armáda

MEXIKO - Mexický prezident Enrique Pena Nieto povedal, že generálny prokurátor bude musieť zodpovedať otázky o údajnej masakre 21 ľudí, ktorú mala spáchať mexická armáda. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Nieto po skončení ekonomickej konferencie v New Yorku uviedol, že generálny prokurátor skúma fakty a odmietol poskytnúť bližšie informácie. Svedok pre agentúru AP povedal, že mexickí vojaci zastrelili 20 mužov a jednu ženu po tom, ako sa 30. júna vzdali po predchádzajúcej potýčke.
      

Podľa armádnych predstaviteľov sa vojaci dostali pod paľbu ozbrojených mužov v opustenom sklade. Streľbu opätovali v sebaobrane. Táto verzia však bola spochybnená ešte predtým, ako sa objavil svedok udalosti, pretože bol zranený len jeden vojak. Novinári z AP objavili na mieste zblúdené guľky, ale žiadne známky prestrelky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies