Mestskí policajti zasiahli v Bratislave voči podozrivému zo sprejovania steny

NETKY.SK • 6 August 2017, 17:03 • 2 min
Mestskí policajti zasiahli v Bratislave voči podozrivému zo sprejovania steny

BRATISLAVA – V rámci bežného výkonu služby spozorovala v sobotu (5.8.) večer hliadka mestskej polície hlavného mesta Bratislava muža podozrivého z poškodzovania steny grafitmi. Incident sa odohral v mestskej časti Podunajské Biskupice na Bieloruskej ulici.

slovakia

left justify in out

„Z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu poškodzovania cudzej veci mestskí policajti podozrivého muža odovzdali na ďalšie konanie na príslušné oddelenie policajného zboru,“ informovala hovorkyňa bratislavskej mestskej polície Tatiana Kurucová.

 

Zámerom hlavného mesta je dohliadať a zabezpečiť v ňom verejný poriadok tak, aby sa obyvatelia a návštevníci cítili nielen bezpečne, ale aj pri prechádzaní jeho ulicami esteticky a kultúrne, ozrejmila Kurucová.

„Mestskí policajti, preto nebudú žiadnym spôsobom tolerovať prejavy vandalizmu v Bratislave. Na peknom a čistom meste však musí záležať všetkým, preto ak ste svedkom vandalizmu, kontaktujte aj mestských policajtov,“ doplnila hovorkyňa mestskej polície .

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies