Ukrajina zaskočila Španielov, Nemci iba remizovali so Švajčiarskom

NETKY.SK • 14 Október 2020, 10:30 • 2 min
Ukrajina zaskočila Španielov, Nemci iba remizovali so Švajčiarskom

EURÓPA- Reprezentačná pauza sa blíži ku koncu, v posledných zápasoch Ligy Národov si Španieli zmerali sily s Ukrajinou. V druhom zápase skupiny A si Nemci rozdelili body so Švajčiarmi.

slovakia

left justify in out

Ukrajina prekvapivo zdolala Španielsko

Ukrajinský národny tím zatiaľ získal svoje jediné víťazstvo len nad Švajčiarmi ale včera hostil na domácej pôde reprezentáciu Španielska. Španieli nepricestovali v najsilnejšej zostave, čo sa im nakoniec stalo osuduným. Ukrajinci zdolali majstrov sveta z roku 2010 najtesnejším rozdielom 1:0.

O jediný gól zápasu sa postaral striedajúci hráč Viktor Tsygankov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),

 

V druhom zápase skupiny A hostilo domáce Nemecko súpera zo Švajčiarska. Švajčiari vstúpili do zápasu lepšie a po prvej polhodine hry viedli 2:0. Prvý gól strelil hráč Záhrebu Mario Gavranovic a druhý gól pridal stredopoliar Atalanty Remo Freuler. Nemci dokázali okamžite odpovedať a presadil sa útočník Timo Werner. Na 2:2 dokázala vyrovnať ďalší hráč Chelsea Kai Havertz, Švajčiari nepresrali hrať a na 3:2 zvýšil druhým gólom Gavranovic. Sympatický výkon Švajčiarom na výhru nestačil, pretože v 67.minúte vyrovnal skóre Serge Gnabry a obidva tímy sa rozišli s tvrdou vybojovanou remízou. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Timo Werner (@timowerner),

 
 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona