VIDEO: Most v rekonštrukcii neoznačili, vodič sa tam takmer zabil

NETKY.SK • 13 Máj 2019, 13:28 • 2 min
VIDEO: Most v rekonštrukcii neoznačili, vodič sa tam takmer zabil

Ľahostajnosť a nezodpovedný prístup stavebnej firmy mohla thajského muža pripraviť o život.

slovakia

left justify in out

60-ročný Chanwut Tharirutrakhom zažil neuveriteľnú situáciu. Cestoval domov do Nakhon Ratchasimy, no netradične sa rozhodol pre inú trasu než absolvuje obvykle. To sa však neskôr ukázalo ako veľmi zlý nápad, Chanwut sa totiž mohol zabiť!

 

img

 

Ako muž uviedol, trasu, po ktorej cestoval, nepoznal. Napriek tomu, že pozorne sledoval dopravné značky, nič nenasvedčovalo tomu, že by hrozilo akékoľvek nebezpečenstvo. Znenazdajky sa však ocitol uprostred rozostavaného mosta, z ktorého sa takmer zrútil! „Nevidel som jedinú značku, ktorá by upozorňovala, že je most uzatvorený. Tak som tam vošiel. Vyzeralo to, že je už dokončený, až do momentu, kedy som uvidel oceľové tyče. Robil som, čo som mohol, aby som sa im vyhol, ale auto medzi nimi nakoniec uviazlo a takmer z mosta spadlo,“ opisuje desivý incident zranený vodič.

 

Po nehode museli robotníci privolať sanitku, nakoľko Chanwut utrpel viaceré zranenia. Jeho auto ostalo zakliesnené medzi kovovými tyčami trčiacimi z konštrukcie. Polícia uznala chybu na strane stavebnej spoločnosti, ktorá rekonštrukciu realizovala. Tým, že miesto neoznačila zákazom vjazdu ohrozila vodičov. Na pokyn polície budú zrejme musieť preplatiť zranenému šoférovi všetky úkony spojené s ošetrením a pobytom v nemocnici.

 

Polícia zároveň zabezpečila, aby bolo miesto prestavby okamžite náležite označené. Okrem značiek odkazujúcich na stavebné práce sem umiestnili aj betónové zátarasy, aby sa podobná situácia za žiadnych okolností neopakovala.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona