Mesto Veľký Krtíš hľadá dodávateľa elektriny, zákazka je na dva roky

NETKY.SK • 8 Október 2023, 11:00 • 2 min
Mesto Veľký Krtíš hľadá dodávateľa elektriny, zákazka je na dva roky

VEĽKÝ KRTÍŠ - Mesto Veľký Krtíš hľadá dodávateľa elektrickej energie. Vyplýva to z oznámenia vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie s tým, že odhadovaná suma zákazky je 382.976 eur bez DPH.

slovakia

left justify in out

Predmetom zákazky je pravidelná dodávka elektrickej energie do všetkých odberných miest jednotlivých verejných obstarávateľov. Patria medzi ne napríklad materská i základná škola na Poľnej ulici, mestské kultúrne stredisko i Správa športových zariadení mesta Veľký Krtíš. Je to tiež Podnik verejnoprospešných služieb mesta Veľký Krtíš.


Spotreba je na obdobie od 1. januára 2024 do 31. decembra 2025. Súčasťou dodávky elektriny je aj zabezpečenie distribúcie elektrickej energie a ostatných regulovaných služieb na rovnaké zmluvné obdobie.


Oznámenie vo vestníku informuje, že záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 31. októbra. Kritériom na vyhodnotenie ponúk je cena. Obstarávanie sa netýka projektu financovaného z fondov Európskej únie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: Facebook
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies